fbpx

Naanbrood

Meng de bloem, de gist en het zout. Voeg het water, de yoghurt en olijfolie toe en meng dit tot een zacht deeg. Kneed het deeg 10 minuten. Laat het deeg rusten op een warme plek totdat het twee keer zo groot is geworden. Sla het deeg door. Dit doe je door het deeg enkele … Continued

Maiskoekjes

Steek de Cobb aan. Plaats de wok en deksel op de Cobb als de briketjes driekwart grijs zijn en verwarm deze 5 minuten voor. Spoel ondertussen de mais af. Giet wat olie in de wok en bak hierin de ui en knoflook aan. Voeg op het laatst nog even de mais toe. Meng alle andere … Continued

Gegrilde tomatensalsa

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de bakplaat en de deksel op de COBB. Verwarm deze 5 minuten voor. Meng voorzichtig de tomaten met de ui, knoflook, chilipeper, suiker en extra vierge olijfolie in een grote kom. Zorg dat de olie zich goed verdeelt over … Continued

Gebakken groente in foliepakketje

Vouw vier grote stukken folie dubbel. Verdeel de groente in vier gelijke porties en leg de groente in het midden van de stukken folie. Leg op de groente de boter, kruiden en knoflook en breng het geheel op smaak met zout en peper. Vouw het folie dicht tot een pakketje. Steek de COBB aan met … Continued

Focaccia

Los de gist en suiker op in de helft van het warme water. Laat het 10 minuten staan. Meng de bloem en het zout en giet hier het gistmengsel bij. Voeg de rest van het water toe en kneed het mengsel tot een deeg. Vorm van het deeg een bol en laat het in een … Continued