fbpx

Vegetarische roerbakschotel

Steek de CobbleStone aan. Vul de waterketel met water. Plaats de ring van de waterketel over de CobbleStone en zet de ketel erop. Leg de droge noodles in een schaal. Giet, wanneer het water kookt, het water over de noodles. Laat het een paar minuten staan en roer het af en toe door. Giet, wanneer … Continued

Hamburgers met venkel en asperges

Steek de COBB aan met de kokosnootbriketten en aanmaakblokjes. Verwarm, als de briketten grijs zijn, de wok 10 minuten voor met de deksel erop. Verwijder ondertussen de kern van de venkel en snij het overgebleven deel in dunne plakken. Snij de achterkant van de asperges (deze gebruik je niet) en halveer de bovenkant. Voeg wat … Continued

Sardientjes op de barbecue

Meng de olijfolie, 2 teentjes knoflook, citroensap, cayennepeper, kardemon en bladpeterselie tot een marinade. Houd een klein beetje van de marinade apart om het gerecht mee af te maken. Leg de sardines in een schaal en schenk de marinade er overheen. Dek de schaal af met vershoudfolie en leg de vis terug in de koelkast. … Continued

Gerookte eendenborst

Steek de CobbleStone aan. Snij het vet van de eendenborstfilets kruislings in en kruid ze met zout en peper. Maak een envelopje van aluminiumfolie, vul deze met rookpellets, vouw het dicht en prik er enkele gaatjes in. Plaats het envelopje op de CobbleStone. Plaats de bakplaat op de COBB en leg de eendenborstfilet met de … Continued

Lamsrack met knapperige korst

Het geheim van een zo krokant mogelijke korst is de keuze voor het brood. Als je gebruik maakt van broodkruimels van zuurdesem brood of pitabroodjes, wordt de korst nog krokanter! Steek de COBB aan met een CobbleStone. Wacht tot de CobbleStone niet meer rookt en vlamt en leg dan de Grillplaat+ en de deksel op … Continued

Kip kebab aan het spit

Meng de marinade ingrediënten goed door elkaar in een kom. Voeg daarna de kippendijen goed en mix het geheel goed door. Zorg dat alle kippendijen voorzien zijn van marinade. Leg de kippendijen terug in de koelkast en laat de marinade gedurende twee tot drie uur intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en laat … Continued