fbpx

Geroosterde groenten met brandewijn en honingboter

Laat voor dit gerecht de groenten zoveel mogelijk in hun natuurlijke vorm. Schil, indien nodig, de groenten. Snij de groente daarna in kleinere stukken, ongeveer 1-1.5 cm dik. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Plaats de bakplaat en de deksel op de COBB en laat … Continued

Glutenvrije pizza Bianco

Meng in een grote mengkom de ingrediënten voor het deeg door elkaar en maak hiervan een bal. Is het deeg te droog, voeg dan een paar eetlepels water toe. Laat het deeg 45 minuten rusten op een warme plek. Terwijl het deeg rijst bereid je de kaassaus voor. Steek hiervoor de COBB aan met een … Continued

Gebraden lamsbout met rozemarijn

Noteer voordat je met het vlees aan de slag gaat het gewicht van je vlees. Dit helpt bij het bepalen van de baktijd. Snij de knoflook in plakjes en de rozemarijn in korte takjes van 2 cm. Maak met een scherp mes meerdere sneetjes in de lamsbout, verdeeld over de lamsbout. Steek in elke snede een … Continued

Vlinderkip, roseval aardappeltjes en gegrilde sla

Tip! Heb je veel tijd, smeer dan de kip 8u voor dat je gaat koken in met grof zeezout. Leg de kip vervolgens weer in de koelkast totdat je hem gaat braden. Haal de kip vlak voordat deze op de Cobb gaat, uit de koelkast, spoel al het zout eraf onder de stromende, koude kraan … Continued

Gepeperde ossenhaas met champignonsaus en krieltjes

Haal de ossenhaas uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Is het erg warm buiten, wacht hier dan nog even mee. Steek de COBB aan met een CobbleStone en laat deze grijs worden. Plaats de wok op de COBB en vul de wok met 500 ml water. Gebruik, als dit voorhanden is, warm … Continued

Risotto van erwten en geitenkaas

Snipper de ui fijn en snij het witte gedeelte van de prei in dunne ringen. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStones grijs is, de wok op de COBB en laat deze 5 minuten opwarmen. Smelt de helft van de boter in de wok en voeg de ui en prei toe. … Continued