fbpx

Rotisserie Wagyu Picanha met Chimichurri

Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot hij helemaal grijs is. Snijd ondertussen het vet aan de rand van de steaks in met een scherp mes. Breng de steaks op smaak met peper en zout. Vouw de steaks in een rondje en rijg ze aan de spies van de rotisserie. Plaats de … Continued

Stout Pie – hartige taart

Steek een CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats de wok en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Breng ondertussen het vlees op smaak met peper en zout en haal het vlees door de bloem. Voeg een scheutje olijfolie toe aan de wok en bak het vlees aan, … Continued

Liquor 43 Kippendijen saté

Maak de marinade klaar door alle ingrediënten met elkaar te mengen. Meng vervolgens de marinade met de 800 gram in stukken gesneden kippendijfilet, en laat dit een nachtje in de marinade staan. Rijg de kippendijfilet op metalen spiesen of in water geweekte houten saté prikkers. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Gril de saté … Continued

Turkse pizza

Maak het deeg door alle droge ingrediënten te mengen en daarna apart de natte ingrediënten. Meng beiden door elkaar totdat je een egale bol kan maken. Smeer de deegbol in met olijfolie en leg hem 2 uur in een ruime kom om te rijzen, dit kan ook een hele nacht in de koelkast. 2 uur … Continued

Tortilla’s met pulled beef

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Voeg olijfolie toe en laat de wok, met de deksel erop, 10 minuten op temperatuur komen. Bak de sukadelappen aan beide kanten aan in de wok. Haal de sukadelappen uit de wok. Als er veel vocht … Continued

Gerookte eendenborst met pompoen en paddenstoelen

Maak de pompoen schoon en snij hem in dunne plakken. Schillen is niet nodig. Snij de rode uien in parten. Steek de Cobble Stone aan en plaats, als de Cobble Stone grijs is, de wok op de Cobb. Leg de pompoen en rode ui in de wok en besprenkel dit met olijfolie, tijm en venkelzaad. … Continued