fbpx

Vegetarische couscous

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes of CobbleStone grijs zijn, de wok met wat olie en de deksel op de COBB en warm deze 5 minuten voor. Bak de ui, paprika, champignons en knoflook in de wok tot ze goudbruin zijn. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep de couscous … Continued

Rocky road chocoladerepen

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Smelt de boter in de wok en voeg de chocolade en stroop toe. Blijf constant roeren. Haal de wok van de COBB en schenk een half kopje van het mengsel … Continued

Pannenkoeken

Meng de eieren, melk, olie en citroensap/cognac. Voeg meel en zout toe en meng dit tot een glad beslag. Voeg op het laatst het water toe. Laat het beslag 30 minuten rusten. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en verwarm … Continued

Marshmallow chocolade sandwiches

Steek de COBB aan met de briketjes. Je kunt ook gebruik maken van de restwarmte van de CobbleStone of briketjes van de hoofdmaaltijd. Leg, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en smelt hierin de chocolade. Haal de wok van de COBB en plaats de bakplaat op de COBB. Verwarm de bakplaat … Continued

Karamel bananen geroosterd in de schil

Steek de COBB aan. Je kunt ook gebruik maken van de restwarmte van de CobbleStone of briketjes na het bereiden van de hoofdmaaltijd. Plaats de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB als de briketjes driekwart grijs zijn, en verwarm deze 5 minuten voor. Leg de bananen op het rooster en gril de … Continued

Gegrilde ananas met malibu siroop

Steek de COBB aan met een CobbleStone of maak gebruik van de restwarmte van de CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Leg de amandelschilfers in de wok en gril ze bruin aan. Let op dat ze niet aanbranden! Haal de … Continued