fbpx

Gegrild fruit en marshmallow fondue

Rijg de aardbeien met de marshmallows aan satéstokjes. Rijg de ananas met de banaan aan satéstokjes. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Smelt de chocola met de room in de wok. Haal de wok van de COBB en plaats de grillplaat op de … Continued

Chocoladetaart met vers fruit

Vet de bakvorm in met boter en bestrooi deze dun met bloem. Mix in een kom de suiker, vanillesuiker en de boter tot een romig geheel. Voeg daarna het ei toe. Meng in een aparte kom de bloem, bakpoedercacao en vanille essence en mix dit door het botermengsel. Steek de COBB aan met een halve … Continued

Chocoladefondue

Steek de COBB aan met 3 briketjes en 2 aanmaakblokjes of maak gebruik de restwarmte van de CobbleStone na het bereiden van de hoofdmaaltijd. Giet de slagroom en de chocolade drops in de wok. Plaats, als de briketten driekwart grijs zijn, de wok op de COBB. Roer het geheel door tot de chocolade gesmolten is. … Continued

Chocolade cake in een mok

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en voeg hier de chocolade en boter aan toe. Smelt de chocolade en boter en haal daarna de wok van de COBB. Voeg de suiker toe aan het chocolademengsel en roer het goed door. Voeg daarna een … Continued

Chocolade cake

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes. Meng de boter en suiker en voeg het ei toe. Klop dit tot een glad geheel. Meng ook de bloem, bakpoeder, cacao en vanillesuiker en voeg dit toe aan het botermengsel. Roer tot er een glad cakemengsel ontstaat. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de … Continued

Luchtige mais-pannenkoeken met een bite

Steek de COBB aan en laat deze, nadat de CobbleStone grijs is of de briketjes grijs zijn, op temperatuur komen met de bakplaat en deksel erop. Klop intussen het bakmeel, het ei en de melk met een snufje zout in een kom tot een glad beslag. Snijd de Spaanse peper in ringetjes en roer deze … Continued