fbpx

Chili poppers met spek en kaas

Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone. Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen. Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken. Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. … Continued

Carrotcake

Verwarm de COBB voor door 1 CobbleStone te gebruiken. Voor de cake, rasp de sinaasappel en pers 3 el sap eruit. Giet het sap over de rozijnen in een kom, roer de rasp erdoor en laat dit weken terwijl je het beslag maakt. Vet de COBB bakvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng … Continued

Turkse pizza

Maak het deeg door alle droge ingrediënten te mengen en daarna apart de natte ingrediënten. Meng beiden door elkaar totdat je een egale bol kan maken. Smeer de deegbol in met olijfolie en leg hem 2 uur in een ruime kom om te rijzen, dit kan ook een hele nacht in de koelkast. 2 uur … Continued

Worstjes met spek

Steek de Cobb aan. Verwarm, als de CobbleStone of briketjes op temperatuur zijn, de grillplaat en deksel 5 minuten voor. Omwikkel de worstjes van onder tot boven met spek. Snij de worstjes in plakjes van 1.5cm. Prik 3 tot 4 plakjes aan ieder stokje door de twee uiteinden van het spek. Meng de paprikapoeder met … Continued

Sticky kip drumsticks

Maak een marinade van de sojasaus, gember, knoflook, Tom Yum pasta en zonnebloemolie. Giet de marinade over de kip en laat deze een uur intrekken. Meng de honing en Hoisin saus voor het glazuur en zet dit apart. Steek de COBB aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de … Continued

Rocky road chocoladerepen

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Smelt de boter in de wok en voeg de chocolade en stroop toe. Blijf constant roeren. Haal de wok van de COBB en schenk een half kopje van het mengsel … Continued