fbpx

Focaccia van de pizzasteen

Meng in een kommetje het lauwwarme water met de gist en het suiker in een kom en laat het een paar minuten rusten. Meng in de grote kom de bloem en het zout. Voeg hier vervolgens het water met de gist en suiker aan toe en meng alles goed door elkaar. Strooi wat bloem op … Continued

Chili poppers met spek en kaas

Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone. Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen. Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken. Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. … Continued

KLASSIEK MAÏSBROOD

Steek een halve CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en het rooster op de COBB. Plaats de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 20 minuten voorverwarmen. Klop ondertussen de suiker, suikermais, karnemelk, ei en boter door elkaar. Meng in een aparte kom de … Continued

Worstjes met spek

Steek de Cobb aan. Verwarm, als de CobbleStone of briketjes op temperatuur zijn, de grillplaat en deksel 5 minuten voor. Omwikkel de worstjes van onder tot boven met spek. Snij de worstjes in plakjes van 1.5cm. Prik 3 tot 4 plakjes aan ieder stokje door de twee uiteinden van het spek. Meng de paprikapoeder met … Continued

Sweet chili garnalen

Meng de sweet chili saus, olijfolie en het sap van 1 citroen. Giet de helft van het mengsel over de garnalen en laat het 10 minuten marineren. Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de bakplaat en deksel op de COBB en laat deze 5 minuten op temperatuur komen. Verdeel de garnalen … Continued

Sticky kip drumsticks

Maak een marinade van de sojasaus, gember, knoflook, Tom Yum pasta en zonnebloemolie. Giet de marinade over de kip en laat deze een uur intrekken. Meng de honing en Hoisin saus voor het glazuur en zet dit apart. Steek de COBB aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de … Continued