NIEUW: COBB Pro Gas

dinsdag 19 maart

Nieuw in de COBB collectie is de COBB Pro Gas. Met de COBB Pro Gas ben je gelijk klaar om te koken. Ideaal als je meteen aan de slag wilt of even snel iets wilt bereiden. De COBB Pro gas werkt op een klein gasbusje. Hierdoor is ook deze COBB makkelijk mee te nemen.

 

Veilig

De COBB Pro Gas wordt niet heet aan de onderkant. Je kan hem op iedere ondergrond neerzetten. De verstelbare pootjes aan de onderzijde zorgen ervoor dat hij stevig staat. Deze COBB geeft geen rook en vlammen, ook niet bij het aansteken. Tegenwoordig mag je op verschillende plekken niet meer barbecueën, bijvoorbeeld door de droogte. Dit gasmodel kun je dan wel goed gebruiken.

Veelzijdig

Met de draaiknop regel je tijdens het koken gemakkelijk de temperatuur. Met de optionele accessoires kun je met deze COBB grillen, bakken, braden, wokken en roken. Alle COBB accessoires zijn op de COBB Pro Gas te gebruiken, behalve de BBQ kit en de waterkoker.

 

Eigenschappen

De COBB Pro Gas werkt op een een 230 gr en 445 gr gasflesje met Amerikaans schroefdraad. Hij is voorzien van een Piezo ontsteking, een drukknop waarmee je de COBB aansteekt.  De mantel van de COBB is matzwart en gemaakt van gepoedercoat materiaal.

De COBB wordt standaard geleverd met deksel, basisplaat en handgreep. Bekijk hieronder de unboxing video van de COBB Pro Gas.

COBB Pro Gas camping BBQ
COBB Pro Gas camping BBQ

VOORDELEN VAN DE COBB PRO GAS

  • SNEL: Direct klaar voor gebruik en ook zo weer afgekoeld.
  • VEILIG: Ook in droge gebieden veilig te gebruiken.
  • COMPACT: Door het gebruik van een kleine gasfles blijft deze COBB compact en mobiel.

 

Bestel jouw COBB Pro Gas hier

Vind een winkel bij jou in de buurt