Start van ons Duurzaamheidsproject met het Candea College

woensdag 29 mei

COBB Benelux is met trots gestart aan een inspirerend duurzaamheidsproject in samenwerking met de leerlingen van het Candea College in Duiven en Hope XXL. Het project, dat onderdeel is van de maatschappelijke diensttijd (MDT), heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te motiveren om vegetarisch te BBQ-en.

Duurzaamheidsproject vegetarisch BBQ-en

Afgelopen maandag hebben we de eerste stap gezet door verschillende COBBs uit te leveren aan de enthousiaste groepjes leerlingen. Deze leerlingen gaan de uitdaging aan om creatieve en smakelijke vegetarische BBQ-gerechten te bedenken, die uiteraard bereid kunnen worden op de COBB. Hun culinaire creaties zullen uiteindelijk worden gebundeld in een speciaal vegetarisch kookboekje, dat door iedereen gebruikt kan worden om te genieten van heerlijke, duurzame BBQ-maaltijden.

Het is fantastisch om te zien hoe gemotiveerd en enthousiast de leerlingen aan de slag gaan met dit project. Samen zetten we ons in voor een duurzamere wereld, waar we genieten van lekker eten zonder vlees.

We zullen regelmatig updates delen over de voortgang van het project en sneak peeks geven van de gerechten die de leerlingen bedenken. Blijf onze website en social media kanalen in de gaten houden voor het laatste nieuws en inspirerende recepten!

Met dit project hopen we niet alleen de deelnemers, maar ook COBB gebruikers te inspireren om bewuste keuzes te maken en te ontdekken hoe lekker en veelzijdig vegetarisch BBQ-en kan zijn.

Samen werken aan een duurzamere toekomst

Bij COBB Benelux geloven we in de kracht van samenwerking en educatie om positieve veranderingen teweeg te brengen. Dit project met het Candea College is daar een perfect voorbeeld van. We zijn trots op de inzet van de leerlingen en kijken uit naar de heerlijke gerechten die zij zullen creëren.

Heb je vragen over dit project of wil je meer weten over onze duurzame BBQ-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we het verschil!


We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit project als wij. Laten we samen genieten van een duurzame BBQ-zomer!

#Duurzaamheid #VegetarischBBQen #COBBBenelux #CandeaCollege #MaatschappelijkeDiensttijd #SamenDuurzaam

Vegetarisch BBQ-en op de COBB