Verschillende soorten gasflessen voor de COBB Premier+ Gas

vrijdag 27 augustus

Goed nieuws! De COBB Premier+ Gas kan op verschillende gasflessen aangesloten worden. Zo kun je voor iedere gelegenheid en locatie de ideale gasfles gebruiken. En afhankelijk van de gasfles die je voorkeur heeft, kies je de gasadapter die erbij hoort.

 

Klein gasflesje met Amerikaans schroefdraad

Neem je de COBB mee op een dagje uit, naar bijvoorbeeld het strand of het park? Dan is het gebruik van een klein gasflesje voor jou ideaal. Je kunt alle soorten gasflesjes gebruiken, als ze maar een Amerikaanse schroefdraad aansluiting hebben. Je kunt hierbij denken aan gasflesjes van Coleman, Weber en Cadac. Voor het aansluiten van jouw Premier+ Gas aan een klein gasflesje heb je de drukregelaar schroefcartridges nodig.

Gas barbecue COBB Premier+ Gas gasdrukregelaar

Campingaz

Je ziet ze overal op campings, de herkenbare blauwe Campingaz flessen. Veel gebruikte varianten zijn de R907 met 2.75 kg butaan en de R904 met 1.8 kg butaan erin. Deze zijn ideaal als je wat langer op de camping staat. De Premier+ Gas is de perfecte camping BBQ. Wil je de Premier+ Gas aansluiten op een van deze flessen, dan heb je de Campingaz drukregelaar nodig.

Grote gasfles

Ben je lang op één plek of heeft jouw COBB een vaste plek in de tuin, dan is het gebruik van een grote gasfles het meest voordelig. Hiervoor gebruik je de universele drukregelaar.

Wil je meer weten over de COBB Premier+ Gas, kijk dan hier.

 

Gas barbecue COBB Premier+ Gas gasdrukregelaar