Ingrediënten
- 800 gram kippendijen
- Voor de marinade
- 60 milliliter Liquor 43
- 3 tenen knoflook (geperst)
- 11/2 eetlepel uienpoeder
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel chilipoeder
- 5 eetlepels zoete chilisaus
- Evt voor de garnering sesamzaadjes
Liquor 43 Kippendijen saté
Aantal personen: 4 30 minuten en vooraf 1 nacht marineren Bakken GrillenBenodigde accesoires
Bereiding
- Maak de marinade klaar door alle ingrediënten met elkaar te mengen.
- Meng vervolgens de marinade met de 800 gram in stukken gesneden kippendijfilet, en laat dit een nachtje in de marinade staan.
- Rijg de kippendijfilet op metalen spiesen of in water geweekte houten saté prikkers.
- Steek de COBB aan met een CobbleStone.
- Gril de saté op de basisplaat of grillplaat. Als de saté een kerntempratuur van 71 graden heeft bereikt, is de de saté klaar om te serveren.
- Voor de garnering kun je sesamzaadjes over de saté kunnen strooien.
Eet smakelijk!
Dit recept is gemaakt door @flameonbbq.
Bekijk meer recepten.
Bijbehorende
Accessoires