Gegrilde mais op de COBB met cashewnoten, koriander en limoen crème

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Vouw ondertussen de bladeren van de mais om zodat de gele mais zichtbaar wordt. Snij de bladeren niet af! Verwijder daarna het haar van de maiskolf. Vlecht … Continued

Gegrilde courgette

Steek de COBB aan met een CobbleStone en plaats de grillplaat op de COBB en laat deze goed warm worden. Snijd de courgettes in de lengte door. Meng in een kom de olijfolie, citroensap, gedroogde kruiden, zout en peper door elkaar. Gebruik een BBQ tang om de courgetteschijfjes op de grill te leggen en bestrijk … Continued

Pulled BBQ Jackfruit en champignons met zelfgemaakte BBQ-saus

Recept voor de zelfgemaakte BBQ-saus Voeg alle ingrediënten voor de zelfgemaakte BBQ saus samen in een blender en mix het tot een gladde massa.   Recept voor paddenstoelen en en jackfruit  Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en de deksel erop. Laat de … Continued

(Vegan) platbrood en koriander raita

Recept voor het platbrood Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en het zout. Meng in een andere kom de plantaardige yoghurt en olijfolie. Voeg de inhoud van beide kommen samen. Kneed het mengsel zodat alles goed door elkaar gemengd wordt. Het resultaat moet zijn dat het deeg licht aanvoelt. Rol het deeg in … Continued

Focaccia van de pizzasteen

Meng in een kommetje het lauwwarme water met de gist en het suiker in een kom en laat het een paar minuten rusten. Meng in de grote kom de bloem en het zout. Voeg hier vervolgens het water met de gist en suiker aan toe en meng alles goed door elkaar. Strooi wat bloem op … Continued

Turks brood op de pizzasteen

Meng de gist samen met de suiker en het lauwwarme water in een grote beslagkom. Roer het goed door en laat het ongeveer 5 minuten rusten. Voeg de olie en het zout toe. Voeg vervolgens langzaam de bloem toe en meng totdat de bloem goed opgenomen is. Kneed het deeg ongeveer 15 minuten en vorm daarna … Continued