Kip kebab aan het spit

Meng de marinade ingrediënten goed door elkaar in een kom. Voeg daarna de kippendijen goed en mix het geheel goed door. Zorg dat alle kippendijen voorzien zijn van marinade. Leg de kippendijen terug in de koelkast en laat de marinade gedurende twee tot drie uur intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en laat … Continued

COBB Chocoladetaart

Klop de boter, melk en suiker door elkaar. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel. Mix de bloem, bakpoeder, cacao en vanille-extract en voeg dit toe aan het botermengsel. Smelt de 200g pure chocolade. Vul hiervoor een kom met heet water en plaats hierboven de tweede kom. Voeg de chocolade toe aan … Continued

Lamsrack met knapperige korst

Het geheim van een zo krokant mogelijke korst is de keuze voor het brood. Als je gebruik maakt van broodkruimels van zuurdesem brood of pitabroodjes, wordt de korst nog krokanter! Steek de COBB aan met een CobbleStone. Wacht tot de CobbleStone niet meer rookt en vlamt en leg dan de Grillplaat+ en de deksel op … Continued

Gerookte eendenborst

Steek de CobbleStone aan. Snij het vet van de eendenborstfilets kruislings in en kruid ze met zout en peper. Maak een envelopje van aluminiumfolie, vul deze met rookpellets, vouw het dicht en prik er enkele gaatjes in. Plaats het envelopje op de CobbleStone. Plaats de bakplaat op de COBB en leg de eendenborstfilet met de … Continued

Pompoen met paddenstoelen

Maak de pompoen schoon en snij hem in dunne plakken. Schillen is niet nodig. Snij de rode uien in parten. Steek de CobbleStone aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de Cobb. Leg de pompoen en rode ui in de wok en besprenkel dit met olijfolie, tijm en venkelzaad. Plaats de … Continued

Sardientjes op de barbecue

Meng de olijfolie, 2 teentjes knoflook, citroensap, cayennepeper, kardemon en bladpeterselie tot een marinade. Houd een klein beetje van de marinade apart om het gerecht mee af te maken. Leg de sardines in een schaal en schenk de marinade er overheen. Dek de schaal af met vershoudfolie en leg de vis terug in de koelkast. … Continued