fbpx

Beercan Chicken en aardappelen uit de kom

Mix de kruiden, zout en peper. Wrijf de kip in met de kruiden en besprenkel de kip daarna met olie. Snij de aardappelen in de lengte door en verpak met een beetje zout en olijfolie in aluminiumfolie. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de aardappelen in de kom. … Continued

Chocolade cake

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes. Meng de boter en suiker en voeg het ei toe. Klop dit tot een glad geheel. Meng ook de bloem, bakpoeder, cacao en vanillesuiker en voeg dit toe aan het botermengsel. Roer tot er een glad cakemengsel ontstaat. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de … Continued

Chocolade cake in een mok

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en voeg hier de chocolade en boter aan toe. Smelt de chocolade en boter en haal daarna de wok van de COBB. Voeg de suiker toe aan het chocolademengsel en roer het goed door. Voeg daarna een … Continued

Chocoladefondue

Steek de COBB aan met 3 briketjes en 2 aanmaakblokjes of maak gebruik de restwarmte van de CobbleStone na het bereiden van de hoofdmaaltijd. Giet de slagroom en de chocolade drops in de wok. Plaats, als de briketten driekwart grijs zijn, de wok op de COBB. Roer het geheel door tot de chocolade gesmolten is. … Continued

Struisvogelfilet

Marineer de struisvogelfilet in een mengsel van olijfolie, sojasaus, korianderpoeder en knoflook. Steek de COBB aan en verwarm, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en deksel 5 minuten voor. Grill de filet tot deze medium rare is. Breng de filet op smaak met zout en peper en serveer het met verse koriander en tomatensalsa. … Continued

Chocoladetaart met vers fruit

Vet de bakvorm in met boter en bestrooi deze dun met bloem. Mix in een kom de suiker, vanillesuiker en de boter tot een romig geheel. Voeg daarna het ei toe. Meng in een aparte kom de bloem, bakpoedercacao en vanille essence en mix dit door het botermengsel. Steek de COBB aan met een halve … Continued