fbpx

Cinnamon rolls (kaneelbroodjes)

Los de gist op in het water. Meng de boter met het gist en de melk tot er een glad mengsel ontstaat. Meng de bloem met de suiker en het zout. Voeg het gistmengsel hieraan toe. Kneed tot er een zacht deeg ontstaat. Vet de bakvorm in. Vorm een bol van het deeg en laat … Continued

Citroen kipdrumsticks met honing en rozemarijn

Maak een marinade van de olie, honing, citroensap, citroenrasp, knoflook en rozemarijn en breng op smaak met zout. Leg de kippendrumsticks in een schaal en giet de marinade er overheen.. Wrijf de marinade goed in de kippendrumsticks en plaats de schaal in de koelkast. Laat de marinade minimaal een half uur intrekken. Hoe langer de … Continued

Cobb pizza, bereid op de Cobb pizzasteen

Meng de gist met de suiker en 50 ml van het water. Roer dit goed door elkaar. Meng de bloem en het zout in een kom en voeg hier het gistmengsel, de olijfolie en het restant van het water aan toe. Kneed totdat er een soepel deeg ontstaat en vorm het tot een bol. Veeg … Continued

Courgettekoekjes

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de deksel en bakplaat op de COBB en laat deze 5 minuten op temperatuur komen. Meng ondertussen de courgette, ui, munt, paneermeel, zelfrijzend bakmeel en ei en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Giet wat olie op de bakplaat. … Continued

Corn fritters (maiskoekjes) met spek en honing

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten op temperatuur komen. Leg de plakken spek op de bakplaat en bak deze aan beide kanten krokant. Haal het spek van de bakplaat en leg het afgedekt weg. Meng … Continued

Focaccia

Los de gist en suiker op in de helft van het warme water. Laat het 10 minuten staan. Meng de bloem en het zout en giet hier het gistmengsel bij. Voeg de rest van het water toe en kneed het mengsel tot een deeg. Vorm van het deeg een bol en laat het in een … Continued