fbpx

Mini pizza’s van de Cobb

Rol het deeg uit. Steek met behulp van de serveerring kleine rondjes uit het pizzadeeg en haal het overgebleven deeg weg. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en beleg de pizza’s met de gekozen topping. Steek de CobbleStone aan. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel 5 minuten voor. Bestrijk de bakplaat … Continued

MOINK ballen

Steek de COBB aan. Meng de ingrediënten voor de balletjes goed door elkaar. Draai balletjes, iets kleiner dan een golfbal. Bestrooi de balletjes met barbecue rub. Wikkel een half plakje ontbijtspek om de balletjes en zet dit vast met een cocktailprikkertje. Leg de balletjes op het rooster. Verwarm de basisplaat en de deksel 5 minuten … Continued

Naanbrood

Meng de bloem, de gist en het zout. Voeg het water, de yoghurt en olijfolie toe en meng dit tot een zacht deeg. Kneed het deeg 10 minuten. Laat het deeg rusten op een warme plek totdat het twee keer zo groot is geworden. Sla het deeg door. Dit doe je door het deeg enkele … Continued

Nacho’s met gesmolten kaas en zelfgemaakte guacamole

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 10 minuten op temperatuur komen. Leg de nacho’s in de ovenschaal en verdeel er de tomaat, ui, paprika, mais en lente-ui over. Bestrooi het geheel met kaas. Leg … Continued

Omelet met spek en champignons

Steek de COBB aan met briketjes en aanmaakblokjes. Plaats als de briketjes grijs zijn, de bakplaat op de COBB. Verwarm deze, met de deksel op de COBB 5 minuten voor. Haal de deksel van de COBB en smelt boter op de bakplaat. Voeg het spek toe en bak deze aan. Voeg daarna de champignons toe … Continued