fbpx

Pompoensoep met zoete aardappel

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm de wok en deksel 5 minuten voor als de CobbleStone grijs is. Fruit de sjalotjes en knoflook aan in de olie en bak de kruiden op het laatst kort mee. Voeg de pompoen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de helft van het water toe en … Continued

Portugese kip

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten op temperatuur komen. Wrijf ondertussen de kip in met komijn, zout en peper. Voeg olie aan de wok toe en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de kip … Continued

Pulled Pork

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Als je briketjes gebruikt, steek dan 5 briketjes aan met 2 aanmaakblokjes. Smeer het vlees in met olijfolie en daarna met de dry rub. Vouw van aluminiumfolie een envelopje met hierin een handje rookpellets. Prik enkele gaatjes in het envelopje en leg deze op de halve CobbleStone … Continued

Quiche Lorraine

Snij de boter in kleine blokjes, verdeel deze over de bloem en voeg hier het zout en water aan toe. Kneed alle ingrediënten zo snel mogelijk tot een deeg. Laat het deeg in vershoudfolie minimaal 30 minuten in de koelkast rusten. Steek de COBB aan met de aanmaakblokjes en briketjes. Plaats, als de briketjes grijs … Continued

Rocky road chocoladerepen

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Smelt de boter in de wok en voeg de chocolade en stroop toe. Blijf constant roeren. Haal de wok van de COBB en schenk een half kopje van het mengsel … Continued

Rosbief met gepofte aardappelen en gegrilde asperges

Boen de aardappelen schoon en snij de aardappelen op maat zodat ze in de kom passen. Verpak de aardappelen met een beetje olijfolie in aluminiumfolie. Dep de rosbief droog. Steek met een scherp mes gaatjes in de rosbief en steek om en om knoflook en rozemarijn in de rosbief. Breng de rosbief op smaak met … Continued