fbpx

Salade met gerookte forel

Rook de forel volgens de bereiding in de volgende video. De forel kan eventueel al een dag van tevoren gerookt worden. Haal de forellen, indien al eerder gerookt, uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen. Fileer de forellen. Snij de ui in ringen, leg ze in een kom en voeg hier de rode … Continued

Salade van gebraden rund

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes op temperatuur zijn, de bakplaat op de COBB. Warm de bakplaat met wat olie en de deksel erop 5 minuten voor. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg de filet op de bakplaat en braad het vlees aan beide zijden 10 minuten, met de … Continued

Sticky kip drumsticks

Maak een marinade van de sojasaus, gember, knoflook, Tom Yum pasta en zonnebloemolie. Giet de marinade over de kip en laat deze een uur intrekken. Meng de honing en Hoisin saus voor het glazuur en zet dit apart. Steek de COBB aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de … Continued

Sweet chili garnalen

Meng de sweet chili saus, olijfolie en het sap van 1 citroen. Giet de helft van het mengsel over de garnalen en laat het 10 minuten marineren. Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de bakplaat en deksel op de COBB en laat deze 5 minuten op temperatuur komen. Verdeel de garnalen … Continued

Thaise curry uit de wok

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Giet de olijfolie in de wok, plaats de deksel op de COBB en verwarm 10 minuten voor. Bak de uien en de knoflook aan in de wok. Laat de deksel tijdens het bereiden van dit gerecht zoveel … Continued

Tomaat, mozzarella en pesto toast

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Besmeer ondertussen de sneetjes brood met boter. Leg één plakje mozzarella en één plakje tomaat op een snee brood. Besmeer een ander sneetje brood met pesto en maak er een sandwich … Continued