fbpx

Franse kip

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Bak de spek knapperig op de bakplaat. Haal de bakplaat met het spek van de COBB en zet deze apart. Plaats de wok en de deksel op de … Continued

Zomerse pastasalade

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de wok gevuld met water (liefst al warm water) en zout, met de deksel erop, op de COBB. Laat het water heet worden, indien mogelijk koken. Voeg de pasta toe aan het water en kook de pasta volgens de instructies op de … Continued

Hasselback aardappelen

Boen de aardappels schoon. Snij ze daarna in dunne schijfjes (3 tot 4 mm dik). Snij niet helemaal door, tot maximaal 3⁄4 van de aardappel. Op deze manier blijven de schijfjes mooi aan elkaar vastzitten. Rits de naaldjes van de rozemarijn en hak deze fijn. Hak ook de knoflook fijn en meng dit met de … Continued

Bakkerskruidnoten van Koopmans

Maak het deeg volgens de instructie op de verpakking. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone (klik hier om te zien hoe je een CobbleStone halveert) Plaats de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Knip een stuk bakpapier op maat van de bakplaat. Leg het bakpapier op de … Continued

Kaas en knoflook rol

Meng de bloem, gist en suiker in een grote kom en roer daarna het zout er doorheen. Maak in het midden van het bloemmengsel een gat en voeg hier de melk en boter aan toe. Roer het goed door elkaar met behulp van een houten lepel. Gebruik vervolgens je handen om het deeg 10 minuten … Continued

Snoek met pittige abrikozenglazuur

Snij de zoete aardappel in blokjes en kruid deze met peper en zout. Maak van aluminiumfolie 4 pakketjes en vul deze met de zoete aardappel. Zorg dat de pakketjes niet te groot zijn en in de kookring passen. Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Leg, als de Cobble Stone grijs is, de aardappelpakketjes … Continued