Hasselback aardappelen

Boen de aardappels schoon. Snij ze daarna in dunne schijfjes (3 tot 4 mm dik). Snij niet helemaal door, tot maximaal 3⁄4 van de aardappel. Op deze manier blijven de schijfjes mooi aan elkaar vastzitten. Rits de naaldjes van de rozemarijn en hak deze fijn. Hak ook de knoflook fijn en meng dit met de … Continued

Bakkerskruidnoten van Koopmans

Maak het deeg volgens de instructie op de verpakking. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone (klik hier om te zien hoe je een CobbleStone halveert) Plaats de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Knip een stuk bakpapier op maat van de bakplaat. Leg het bakpapier op de … Continued

Kaas en knoflook rol

Meng de bloem, gist en suiker in een grote kom en roer daarna het zout er doorheen. Maak in het midden van het bloemmengsel een gat en voeg hier de melk en boter aan toe. Roer het goed door elkaar met behulp van een houten lepel. Gebruik vervolgens je handen om het deeg 10 minuten … Continued

Snoek met pittige abrikozenglazuur

Snij de zoete aardappel in blokjes en kruid deze met peper en zout. Maak van aluminiumfolie 4 pakketjes en vul deze met de zoete aardappel. Zorg dat de pakketjes niet te groot zijn en in de kookring passen. Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Leg, als de Cobble Stone grijs is, de aardappelpakketjes … Continued

Melktaart uit Zuid-Afrika

Meng in een grote kom de boter en suiker tot een gladde massa. Scheid de dooiers en hou het eiwit apart. Voeg de eidooiers toe aan het botermengsel en klop het geheel totdat het licht en luchtig is. Zeef nu het cakemeel, bakpoeder en zout erdoor en roer tot het goed gemengd is met het botermengsel. … Continued

Filet Mignon steaks

Rits de blaadjes van de rozemarijn en snij deze fijn. Hak de teenjes knoflook fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de marinade. Bestrijk de steaks met de marinade en laat deze 30 minuten intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel op de COBB en … Continued