fbpx

Zuid-Afrikaanse Bobotie

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij het brood in stukjes. Giet de melk in een kom of diep bord en week de stukjes brood in de melk. Snipper de ui fijn. Voeg olie toe … Continued

Hele kip gebraden op de rotisserie

Pers of snij de knoflook fijn. Rits van 2 takjes de blaadjes van de tijm. Roer de tijm en knoflook door de roomboter en zet de roomboter apart. Snij de citroen doormidden. Rasp de schil van een halve citroen en pers deze helft vervolgens uit. Meng de citroenrasp en het sap met alle overige ingrediënten … Continued

Pasta Carbonara met chorizo

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Snij de chorizo in kleine stukjes en bak deze knapperig in de wok. Gebruik zo nodig een beetje olijfolie. Haal de chorizo uit de wok en zet deze … Continued

Franse kip

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Bak de spek knapperig op de bakplaat. Haal de bakplaat met het spek van de COBB en zet deze apart. Plaats de wok en de deksel op de … Continued

Zomerse pastasalade

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de wok gevuld met water (liefst al warm water) en zout, met de deksel erop, op de COBB. Laat het water heet worden, indien mogelijk koken. Voeg de pasta toe aan het water en kook de pasta volgens de instructies op de … Continued

Snoek met pittige abrikozenglazuur

Snij de zoete aardappel in blokjes en kruid deze met peper en zout. Maak van aluminiumfolie 4 pakketjes en vul deze met de zoete aardappel. Zorg dat de pakketjes niet te groot zijn en in de kookring passen. Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Leg, als de Cobble Stone grijs is, de aardappelpakketjes … Continued