fbpx

Salade van gebraden rund

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes op temperatuur zijn, de bakplaat op de COBB. Warm de bakplaat met wat olie en de deksel erop 5 minuten voor. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg de filet op de bakplaat en braad het vlees aan beide zijden 10 minuten, met de … Continued

Salade met gerookte forel

Rook de forel volgens de bereiding in de volgende video. De forel kan eventueel al een dag van tevoren gerookt worden. Haal de forellen, indien al eerder gerookt, uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen. Fileer de forellen. Snij de ui in ringen, leg ze in een kom en voeg hier de rode … Continued

Quiche Lorraine

Snij de boter in kleine blokjes, verdeel deze over de bloem en voeg hier het zout en water aan toe. Kneed alle ingrediënten zo snel mogelijk tot een deeg. Laat het deeg in vershoudfolie minimaal 30 minuten in de koelkast rusten. Steek de COBB aan met de aanmaakblokjes en briketjes. Plaats, als de briketjes grijs … Continued

Pompoensoep met zoete aardappel

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm de wok en deksel 5 minuten voor als de CobbleStone grijs is. Fruit de sjalotjes en knoflook aan in de olie en bak de kruiden op het laatst kort mee. Voeg de pompoen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de helft van het water toe en … Continued

Pasta salade

Steek de COBB aan met een CobbleStone. De pasta wordt gekookt in de wok. Dit kan door water aan de kook te brengen in de wok of gebruik te maken van een COBB waterketel om het water te koken. Plaats de wok of waterketel pas op de COBB als de CobbleStone grijs is. Voeg de … Continued

Pannenkoeken

Meng de eieren, melk, olie en citroensap/cognac. Voeg meel en zout toe en meng dit tot een glad beslag. Voeg op het laatst het water toe. Laat het beslag 30 minuten rusten. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en verwarm … Continued