Knolselderij Shoarma

Maak de marinade door alle kruiden en specerijen te mengen met de olijfolie. Voeg olijfolie toe tot het een mooie pasta wordt. Schil de knolselderij en snij deze in dunne plakken van ongeveer 0,2 cm dik. Hoe dunner de plakken hoe meer smaak je geeft aan het gerecht. Snij de ui middendoor. Begin, voor het … Continued

Stout Pie – hartige taart

Steek een CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats de wok en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Breng ondertussen het vlees op smaak met peper en zout en haal het vlees door de bloem. Voeg een scheutje olijfolie toe aan de wok en bak het vlees aan, … Continued

Chili poppers met spek en kaas

Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone. Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen. Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken. Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. … Continued

Havermout ontbijt

Doe alle droge ingrediënten in een grote pot of plastic zak met ritssluiting en schud/schep het mengsel goed door elkaar. Steek je COBB aan met een CobbleStone. Plaats de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel op de COBB 5 minuten voor. Voeg 3/4 van de kokosroom en al het water toe … Continued

Turkse pizza

Maak het deeg door alle droge ingrediënten te mengen en daarna apart de natte ingrediënten. Meng beiden door elkaar totdat je een egale bol kan maken. Smeer de deegbol in met olijfolie en leg hem 2 uur in een ruime kom om te rijzen, dit kan ook een hele nacht in de koelkast. 2 uur … Continued

KLASSIEK MAÏSBROOD

Steek een halve CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en het rooster op de COBB. Plaats de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 20 minuten voorverwarmen. Klop ondertussen de suiker, suikermais, karnemelk, ei en boter door elkaar. Meng in een aparte kom de … Continued