fbpx

Aubergine-feta spiesjes met venkelzaad

Snijd met een dunschiller of een scherp mes dunne plakken in de lengte van de aubergine. Leg de plakken aubergine op een bord en bestrooi met zout (hierdoor trekt het vocht wat uit de aubergine). Kneus de venkelzaadjes met een mes en meng deze met de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing tot een … Continued

Appel-bosbessen crumble

Schil de appels en snij ze in middelgrote stukken. Voeg de citroensap aan de appelstukjes toe om te voorkomen dat ze bruin worden. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Smelt de boter in de … Continued

Red Velvet Cake

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Je kunt voor dit recept ook de restwarmte van de CobbleStone gebruiken als je al gekookt hebt. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Doe … Continued

Popcorn van de COBB

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone of 5 briketjes. Je kunt voor dit recept ook de restwarmte van de CobbleStone gebruiken als je al gekookt hebt. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze minimaal 5 minuten opwarmen. Giet 2 eetlepels olijfolie in de … Continued

Bakkerskruidnoten van Koopmans

Maak het deeg volgens de instructie op de verpakking. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone (klik hier om te zien hoe je een CobbleStone halveert) Plaats de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Knip een stuk bakpapier op maat van de bakplaat. Leg het bakpapier op de … Continued

Kaas en knoflook rol

Meng de bloem, gist en suiker in een grote kom en roer daarna het zout er doorheen. Maak in het midden van het bloemmengsel een gat en voeg hier de melk en boter aan toe. Roer het goed door elkaar met behulp van een houten lepel. Gebruik vervolgens je handen om het deeg 10 minuten … Continued