FRANSE LINZENSOEP

Voor dit recept heb je maar een halve CobbleStone nodig. Wil je weten hoe je een CobbleStone gemakkelijk doorbreekt? Hier zie je hoe je dat doet. Wil je de andere helft bewaren? Berg deze dan droog en luchtdicht op in het zakje van de CobbleStone. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als … Continued

Libanese vegan pizza

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snij de ui in ringen en de knoflook fijn. Snij de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Besmeer het Libanese brood met tomatenpuree. Verdeel hierover … Continued

Salade met gepofte knolselderij, sjalotjes, geitenkaas en baconsnippers

Leg de aluminiumwegwerp kom in de COBB en steek de COBB aan met een CobbleStone. Schil de knolselderij en snijd hem daarna in kleine partjes. Snijd de sjalotjes doormidden en verwijder de schilletjes en uiteinden. Leg de stukjes knolselderij en de sjalotjes in een stuk aluminiumfolie, leg hier kleine stukjes roomboter bij en bestrooi met … Continued

Verse vis met een krokant korstje

Snij de papaja of mango en de paprika in kleine blokjes. Snipper de ui fijn, hak de koriander en pers het sap van 1 limoen. Meng deze ingrediënten door elkaar in een schaaltje en breng het op smaak met zout. Zet deze salsa apart. Meng in een andere schaaltje de zure room, mayonaise, sriracha saus … Continued

Kaas en knoflook rol

Meng de bloem, gist en suiker in een grote kom en roer daarna het zout er doorheen. Maak in het midden van het bloemmengsel een gat en voeg hier de melk en boter aan toe. Roer het goed door elkaar met behulp van een houten lepel. Gebruik vervolgens je handen om het deeg 10 minuten … Continued

Okonomiyaki, Japanse hartige pannenkoek

Steek de Cobble Stone aan en wacht tot deze mooi grijs en heet is. Plaats de bakplaat op de Cobb en leg hierop direct de 4 plakken ontbijtspek. Klop ondertussen de eieren los in de mengkom en voeg hier de dashi en de bloem aan toe. Meng dit tot een gladde massa. Voeg nu de … Continued