fbpx

Salade van gebraden rund

Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes op temperatuur zijn, de bakplaat op de COBB. Warm de bakplaat met wat olie en de deksel erop 5 minuten voor. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg de filet op de bakplaat en braad het vlees aan beide zijden 10 minuten, met de … Continued

Salade met gerookte forel

Rook de forel volgens de bereiding in de volgende video. De forel kan eventueel al een dag van tevoren gerookt worden. Haal de forellen, indien al eerder gerookt, uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen. Fileer de forellen. Snij de ui in ringen, leg ze in een kom en voeg hier de rode … Continued

Pompoensoep met zoete aardappel

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm de wok en deksel 5 minuten voor als de CobbleStone grijs is. Fruit de sjalotjes en knoflook aan in de olie en bak de kruiden op het laatst kort mee. Voeg de pompoen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de helft van het water toe en … Continued

Plukbrood van de Cobb

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel enkele minuten voor. Snij ondertussen het brood kruislings diep in en smeer kruidenboter in de inkepingen. Strooi de lente ui en geraspte kaas over het brood. Leg het brood op het rooster en bak het … Continued

Nacho’s met gesmolten kaas en zelfgemaakte guacamole

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 10 minuten op temperatuur komen. Leg de nacho’s in de ovenschaal en verdeel er de tomaat, ui, paprika, mais en lente-ui over. Bestrooi het geheel met kaas. Leg … Continued

Kofta met munt-yoghurtsaus

Maak de saus door alle sausingrediënten te mengen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Bewaar de saus in de koelkast tot vlak voor serveren. De saus kan enkele uren van tevoren gemaakt worden. Dit komt de smaak alleen maar ten goede. Meng de ingrediënten van de kofta en breng het op smaak … Continued