fbpx

Gefrituurde spiering

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes of de CobbleStone. Wacht tot de briketjes grijs zijn en plaats daarna de wok erop. Giet de olie in de wok en laat de olie op temperatuur komen. Doe het zout en bloem in het plastic bakje en leg hier de spiering bij. Doe de deksel … Continued

Sardientjes op de barbecue

Meng de olijfolie, 2 teentjes knoflook, citroensap, cayennepeper, kardemon en bladpeterselie tot een marinade. Houd een klein beetje van de marinade apart om het gerecht mee af te maken. Leg de sardines in een schaal en schenk de marinade er overheen. Dek de schaal af met vershoudfolie en leg de vis terug in de koelkast. … Continued

Gerookte eendenborst

Steek de CobbleStone aan. Snij het vet van de eendenborstfilets kruislings in en kruid ze met zout en peper. Maak een envelopje van aluminiumfolie, vul deze met rookpellets, vouw het dicht en prik er enkele gaatjes in. Plaats het envelopje op de CobbleStone. Plaats de bakplaat op de COBB en leg de eendenborstfilet met de … Continued