fbpx

Warm gerookte zalm

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone of 6 briketjes. Roer de knoflook door de olijfolie. Druppel een beetje limoensap over de zalmfilets, smeer ze in met knoflookolie en breng ze op smaak met zout. Vouw een zakje van zilverfolie en vul deze met een handjevol rookpellets. Sluit het zakje en prik er enkele … Continued

Vis gebakken in papier of folie

Steek de COBB aan. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan de mie de groenten toe en breng het geheel op smaak met sojasaus. Verdeel de mie en groenten over vier stukken folie of bakpapier. Leg de vis met daarop een blokje boter en de koriander bovenop de mie met … Continued

Varkensfilet in spek

Steek de COBB aan. Meng ondertussen de salie met de olijfolie. Smeer de filets in met de salieolie en breng ze op smaak met zout en peper. Wikkel het ontbijtspek van onder tot boven om de filet. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor met … Continued

Tonijnburger, wasabi mayonaise en zoetzure komkommer

Steek de COBB aan. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Giet de azijn met de suiker in de wok en breng het aan de kook. Haal de wok van de COBB en giet het mengsel over de komkommerplakjes. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat de komkommersalade … Continued

Thaise curry uit de wok

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Giet de olijfolie in de wok, plaats de deksel op de COBB en verwarm 10 minuten voor. Bak de uien en de knoflook aan in de wok. Laat de deksel tijdens het bereiden van dit gerecht zoveel … Continued

Sticky kip drumsticks

Maak een marinade van de sojasaus, gember, knoflook, Tom Yum pasta en zonnebloemolie. Giet de marinade over de kip en laat deze een uur intrekken. Meng de honing en Hoisin saus voor het glazuur en zet dit apart. Steek de COBB aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de … Continued