fbpx

Tonijnburger, wasabi mayonaise en zoetzure komkommer

Steek de COBB aan. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Giet de azijn met de suiker in de wok en breng het aan de kook. Haal de wok van de COBB en giet het mengsel over de komkommerplakjes. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat de komkommersalade … Continued

Tortilla pizza

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en grill hierop de pecannoten. Voeg, als de pecannoten bruin zijn, de honing toe en roer de pecannoten door de honing. Haal de bakplaat van de COBB en laat de gekarameliseerde noten afkoelen op de bakplaat. Leg … Continued

Tortilla’s met pulled beef

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Voeg olijfolie toe en laat de wok, met de deksel erop, 10 minuten op temperatuur komen. Bak de sukadelappen aan beide kanten aan in de wok. Haal de sukadelappen uit de wok. Als er veel vocht … Continued

Tosti brie, honing en walnoten

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en deksel op de COBB en warm deze 5 minuten voor. Beleg vier sneetjes brood met brie en verdeel de gehakte walnoten er overheen. Besmeer de andere vier sneetjes brood met honing. Leg de sneetjes met honing (met de honingkant … Continued

Tosti Caprese

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en deksel 5 minuten voor. Besmeer ondertussen vier sneetjes brood met pesto. Beleg deze met de mozzarella en tomaat. Leg er daarna een ander sneetje brood op. Leg twee tosti’s op de grillplaat en leg de deksel op de COBB. … Continued

Varkensfilet in spek

Steek de COBB aan. Meng ondertussen de salie met de olijfolie. Smeer de filets in met de salieolie en breng ze op smaak met zout en peper. Wikkel het ontbijtspek van onder tot boven om de filet. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor met … Continued