ASPERGES, HET WITTE GOUD OP DE COBB!

Schil de asperges met een dunschiller. Halveer de aardappelen en verpak ze in aluminiumfolie. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de aardappelen in de kom van de COBB. Leg daarna de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor. Snij ondertussen de peterselie, … Continued

FRANSE LINZENSOEP

Voor dit recept heb je maar een halve CobbleStone nodig. Wil je weten hoe je een CobbleStone gemakkelijk doorbreekt? Hier zie je hoe je dat doet. Wil je de andere helft bewaren? Berg deze dan droog en luchtdicht op in het zakje van de CobbleStone. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als … Continued

Gevulde zoete puntpaprika

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snipper ondertussen de ui en snij de knoflook fijn. Snij de champignons in plakjes. Snij de puntpaprika`s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de mozzarella en … Continued

Libanese vegan pizza

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snij de ui in ringen en de knoflook fijn. Snij de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Besmeer het Libanese brood met tomatenpuree. Verdeel hierover … Continued

Gnocchi

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Smelt wat boter in de wok … Continued

Salade met gepofte knolselderij, sjalotjes, geitenkaas en baconsnippers

Leg de aluminiumwegwerp kom in de COBB en steek de COBB aan met een CobbleStone. Schil de knolselderij en snijd hem daarna in kleine partjes. Snijd de sjalotjes doormidden en verwijder de schilletjes en uiteinden. Leg de stukjes knolselderij en de sjalotjes in een stuk aluminiumfolie, leg hier kleine stukjes roomboter bij en bestrooi met … Continued