Verse vis met knoflook, rozemarijn aardappelen

Vraag je visboer om een lekkere (hele) vis met weinig graten die past onder de deksel van de COBB. Leg de aluminium wegwerpkom in de COBB en steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat op de COBB en plaats de deksel op de COBB. Meng de tamarindepasta … Continued

Hele kip gebraden op de rotisserie

Pers of snij de knoflook fijn. Rits van 2 takjes de blaadjes van de tijm. Roer de tijm en knoflook door de roomboter en zet de roomboter apart. Snij de citroen doormidden. Rasp de schil van een halve citroen en pers deze helft vervolgens uit. Meng de citroenrasp en het sap met alle overige ingrediënten … Continued

Malvapudding, een Zuid Afrikaanse zoete cake

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Klop in een mengkom de melk, bruine suiker, eieren, abrikozenjam, gesmolten boter en azijn goed door elkaar. Rasp de sinaasappelschil, pers het sap en zet dit … Continued

Zuid-Afrikaanse Bobotie

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij het brood in stukjes. Giet de melk in een kom of diep bord en week de stukjes brood in de melk. Snipper de ui fijn. Voeg olie toe … Continued

Red Velvet Cake

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Je kunt voor dit recept ook de restwarmte van de CobbleStone gebruiken als je al gekookt hebt. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Doe … Continued

Pasta Carbonara met chorizo

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Snij de chorizo in kleine stukjes en bak deze knapperig in de wok. Gebruik zo nodig een beetje olijfolie. Haal de chorizo uit de wok en zet deze … Continued