Zuid-Afrikaanse Bobotie

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij het brood in stukjes. Giet de melk in een kom of diep bord en week de stukjes brood in de melk. Snipper de ui fijn. Voeg olie toe … Continued

Red Velvet Cake

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Je kunt voor dit recept ook de restwarmte van de CobbleStone gebruiken als je al gekookt hebt. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Doe … Continued

Pasta Carbonara met chorizo

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Snij de chorizo in kleine stukjes en bak deze knapperig in de wok. Gebruik zo nodig een beetje olijfolie. Haal de chorizo uit de wok en zet deze … Continued

Popcorn van de COBB

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone of 5 briketjes. Je kunt voor dit recept ook de restwarmte van de CobbleStone gebruiken als je al gekookt hebt. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze minimaal 5 minuten opwarmen. Giet 2 eetlepels olijfolie in de … Continued

Franse kip

Steek de Cobb aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel op de Cobb en verwarm de Cobb 5 minuten voor. Bak de spek knapperig op de bakplaat. Haal de bakplaat met het spek van de COBB en zet deze apart. Plaats de wok en de deksel op de … Continued

Zomerse pastasalade

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de wok gevuld met water (liefst al warm water) en zout, met de deksel erop, op de COBB. Laat het water heet worden, indien mogelijk koken. Voeg de pasta toe aan het water en kook de pasta volgens de instructies op de … Continued